Категории > Хотели > Градски

1 | 2 | 3 |

Хотел Комфорт
http://www.veliko-tarnovo.net/index.php?page=dir&dir_id=1&subdir_id=1&subdir=1&content=52

Хотелът се намира на площад Кирков - етнографски и архитектурен комплекс в началото на живописна улица запазила атмосферата от епохата на българското Възраждане в старата част на Велико Търново. В близост до хотела има Арт галерия, етнографско ателие, магазини за сувенири и занаятчийски дюкяни. Също така близо се намират и ресторант в характерен български стил, лятна градина и множество кафенета. От хотел "Комфорт" се разкрива чудесна гледка към хълмовете Царевец, Трапезица, Света Гора, с. Арбанаси, р. Янтра и към старата част на града - една наистина незабравима панорама. Терасите на хотела дават възможност за наблюдаване на аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина" на хълма Царевец - старата столица на България. Хотелът се намира на тиха и спокойна улица. Фасадата и вътрешността на хотела са в стила на старата българска къща. Собствениците на хотел "Комфорт" полагат всички необходими грижи за да оправдаят името, което той носи. "Комфорт" е типичен семеен хотел. Ако всичко това ви звучи просто като самореклама, елате и се уверете сами! Благодарим ви! В хотел "Комфорт" можете да намете двойна стая съответно за 40, 50, 60 лв. Хотелът се намира на площад Кирков, етнографски комплекс Cамоводска чаршия.


Хотел Арбанаси Палас
www.arpanassipalace.con

Запомнете това име! То обещава незабравими преживявания в незабравима обстановка. азположен в живописната местност на Архитектурния резерват Арбанаси, на 5 км от Велико Търново, луксозният петзвезден хотел предлага: Зала с камина Хотел Арбанаси Палас разполага с 38 легла - 5 апартамента и 14 двойни луксозни стаи. Комплексът работи целогодишно. Двойна стая За Вашата пълноценна почивка и развлечение се предлагат множество допълнителни услуги: Лоби бар с тераса - 40 места. Комфортна и дискретна обстановка, ранообразие от класни питиета и коктейли; Две конферентни зали, 14 и 16 места, с модерно техническо оборудване. есторант с 80 места и зала с камина; Тераса, от която се разкрива великолепна гледка към старопрестолния Търновград; Предлагат се национална и европейска кухня и маркови питиета;


Гранд Хотел Велико Търново
http://www.hotelvelikotarnovo.com/

азположен в центъра на Велико Търново и разкриващ великолепна гледка към Стария град, той предлага всичко, което може да се очаква от четиризвезден хотел с висок стандарт и безукорно обслужване. Гранд Хотел Велико Търново Стаи и настаняване Хотелът предлага 201 стаи: два големи апартамента и 19 луксозни двойни стаи с мини бар и сателитна телевизия, 35 единични и 146 двойни стаи с телефон и телевизор. 24 часа room service. Двойна стая есторанти и заведения Първокласно обслужване, превъзходна кухня: ресторант Царевец - 220 места. Национална и европейска кухня, подбрана селекция от 45 различни вина от региона и страната. Специалитет на заведението: "Велико Търново"; Плиска "a la carte" ресторант - 100 места. Презентации на различни чуждестранни кухни всеки месец; Специалитет на заведението: "Fillet Parisienne"; ресторант Преслав - 80 места. Идеален избор за тържества и коктейли; Барбекю ресторант - 40 места. Специалитети приготвени на дървени въглища; дневен бар - 60 места. аботи 24 часа. Над 60 вида коктейли, сандвичи;. кафе-сладкарница с панорамна гледка към Стария град; нощен клуб с 80 места, шоу програма; тераса с изглед към река Янтра.


Хотел Tрапезица
http://www.trapezitca1902.com/

Кратко описание айона на Велико Търново е удобен за излети и пешеходен туризъм. Маркирани туристически пътеки водят до много интересни места. Има много подходящи места за планинско колоездене. Съществуват 2 писти направени за състезания в дисциплината крос-кънтри. Те се намират в района на хълма Света Гора и в района на Ксилифор. ека Янтра дава възможност за воден туризъм. Живописните меандри около които е разположен града дават възможност за едно приятно преживяване и наслада от живописната гледка. По протежение на скалите водещи към манастира Света Троица и в района на местноста Устето са оборудвани близо 200 маршрута за катерачи с степен на трудност от V до XI категория. Те са удобни за тренировки и състезания. Запаланите катерачи могат да използват и три изкуствени катерачни стени с обща площ от 300 квадратни метра. За любителите на ориентирането са изработени карти на градските паркове и града, хълма Света Гора, квартал Варуша, местноста Ксилифор и други мест около града.


Слънчевата къща
http://www.marafeltsi.com/

Слънчевата къща може да приюти до 8 човека, а ето и условията за настаняване: ­ Обзаведена кухня с хладилник, печка и приспособления за готвене ­ Камини, джамали и външно огнище за печено на скара ­ Съвременна вътрешна баня и тоалетна ­ Телевизор, радио ­ Просторен двор, прохладна сянка и хамаци ­ Чувство за домашен уют Освен всичко това Ви очакват: ­ Излети, екскурзии и пикници на открито ­ Събиране на билки, гъби и горски плодове ­ Планинско колоездене ­ иболов ­ Игри на открито ­ Пълна релаксация сред природата ­ Здравословен сън ­ Дългоочакваното четене на любимата книга, отпуснати в хамака ­ Възможност за слънчеви бани и пикници край реката и Червенковския язовир или язовир Йовковци. ­ Организирани туристически разходки и посещение на исторически забележителности в град Елена1 | 2 | 3 |URL
Градове
Категории
Име на български
Име на английски
Собственик на български
Собственик на английски
E-mail
Описание на български
Описание на английски
Ключови думи на български
Ключови думи на английски
Картинка за лого
Въведете кода от картинката: